Home » Ethos by Aida Bode
Ethos Aida Bode

Ethos

Aida Bode

Published December 21st 2014
ISBN : 9781505682410
Paperback
138 pages
Enter the sum

 About the Book 

Aida Bode eshte autorja e disa vellimeve poetike, nje koleksioni me citate si edhe e romanit Davidi dhe Bathsheba. Ky vellim, Ethos, sjell tek lexuesi jo thjesht poezi, por vleren, arsyen, logjiken - gjithe keto elemente qe i japin njeriut respektinMoreAida Bode eshte autorja e disa vellimeve poetike, nje koleksioni me citate si edhe e romanit Davidi dhe Bathsheba. Ky vellim, Ethos, sjell tek lexuesi jo thjesht poezi, por vleren, arsyen, logjiken - gjithe keto elemente qe i japin njeriut respektin per veten dhe per te tjeret, dhembshurine, miresine, dashurine dhe mbi te gjitha humanizmin.